Cartas de niños

Os dejamos una carta que nos envió el curso pasado Eduardo del colegio CRA "La Costereta". Nos encanto y nos motiva para continuar en este curso escolar que ya empezamos en breve. Muchas gracias por semejante compromiso.

Estimat Rafa:

T'envie un document amb les cartes que xiquets i xiquetes de cinqué curs del CRA La Costereta van escriure per a donar-vos les gràcies per la vostra visita i les activitats que vau compartir amb nosaltres el passat 24 de març en l'aulari de Cerdà-Torrella.

Un abraç: Eduardo.


Hola, l'altre dia quan vau vindre a la nostra escola ens vam divertir molt i vam vore la tasca tan meravellosa que feu, que es acollir a gossos que no tenen res, però vosaltres feu que eixos gossos que no tenen res al final troben una família que els cuide, que els mime i totes eixes coses. Així que... gràcies i ens vegem molt prompte!!!

Un abraç de la meua part: Ana Martínez Bernat; i una xuplada de la meua gosseta Lula.


Envie aquesta carta per a agraïr-vos la vostra col.laboració i dir-vos que el que feu és molt bonic, perquè feu molt a canvi de res. El passat 24 de març ens vau fer una visita a l'escola de Cerdà-Torrella. La visita em va agradar molt, però el que més em va servir per a adonar-me del que feu vosaltres i les protectores va ser el vídeo final.

Moltes gràcies i per favor seguiu així!!!

Un besset molt gran de part d'Amanda Bonete Arnau.


Si es recordeu vau vindre al col·legi de Cerdá-Torrella i m'ho vaig passar molt bé, primer pel conte i ara jo sempre cuide molt bé als animals , perquè em vau ensenyar que hi ha que cuidar als animals.

Sergi Gijón Sanchis.


L'altre dia quan vau vindre a l'escola ens ho vam passar molt bé . El conte que ens va contar Jordi era molt bonic i els videos també. També em va agradar molt quan ens vas explicar com es cuida un gos. Gràcies per la visita. Fins l'any que ve.

Sergio García Martínez.


Quan vau vindre això em va ensenyar a ajudar als animals més i el video que vam vore em va impactar molt perquè al gos el van deixar sol i l'atre dia vaig trobar a un gos i li vaig donar de menjar i el vaig adoptar. Gràcies per a udar-me.

Ángel Martínez Benítez.


Hola, sóc Pablo Martínez Bernat i sóc un xiquet que va sentir tot el que dieu .Jo el que pense és que és un treball que no guanyeu diners i aixó sense pagar-vos ho feu. Jordi, tu el que fas és molt bonic, contes contes per a que els adults i xiquets sàpien que l'amor que ens donen els gossos és infinit. Després Rafa ens deia qué fer amb un gos: donar-li de beure, de menjar, passejar-lo i, el més important, donar-li amor.

Qué bonic!!!

Atentament : Pablo Martínez Bernat.


Sóc Jorge Martínez i vos envie esta carta d'admiració perquè em va agradar molt la vostra visita a la meua escola i tot el que ens vau contar sobre els gossos. Sobretot el vídeo del gos abandonat; em va donar molta llástima i te n'adones del carinyo que un gos et pot donar sense demanar res a canvi. A mi m'agradaria molt tindre una mascota, algun dia la tindré. Vos done les gràcies vos envie un salut molt fort.

Atentament : Jorge Martínez Terol.


Estic molt agraït de que hageu vingut al meu col·legi a parlar sobre els gossos i que no hi ha que abandonar-los. Jo no tinc cap gos, però mai en tindria un per a tindre'l mal cuidat i després abandonar-lo. Espere que les persones que tinguen un gos no l'abandonen. Moltes gràcies per la vostra visita.

Miquel Vidal Miguel.


Nosaltres volem agrair la vostra col·laboració. Jo de major voldria col·laborar en ajudar als animals . El video em va donar molta pena pels gossos i gats .El conte em va agradar molt, però quan se'ls van endur a la gossera em va donar pena però després me'ń vaig admirar molt .

Atentament: Zahira Tortosa Juan.


M' agrada molt el que feu, per això els meus companys i jo volem agrair tot el que feu perquè és un treball magnífic. Jo, quan siga major, vull ser com vosaltres. Estic molt contenta. Espere que eixa acció tan bona no es deixe de fer.

Atentament: Cati Moreno González.

BlogPerro de estroncioComentario